onsdag 7 maj 2014

SÅ nöjd

toppen bra hår har jag nu efter frissan. Den tog längre än beräknat och så sku ja hämta nå till syrrans så då blev klockan halv 2 före ja va hem, så nån tias länk hann ja int me idag... då fo ja på en speed 5a ist. 25 min prick :) nöjd som en tupp de ju ändå 5 min/km. 
Nu fortsätter mitt stressiga liv, in i duschen, laga mat, äta, sminka, fixa håret ---> Jobbet! hade fint
/Marie

4 kommentarer:

 1. Hej, jag undrar till vilken frissa ni brukar vara till? Är dom bra och hur mycket blir det att kosta?
  Ni har en jätte fin blogg! :)

  SvaraRadera
 2. Ja brukar vara hos Hårstudion i Jakobstad och där är de flera men oftast brukar jag vara till Jenni. Enklast att vara till samma hela tiden så vet dom lite hur man vill ha det. En klippning där kostar 33 € tror jag och om jag färgar en färg i hela håret plus klippning blir det ca 115€ om jag minns rätt. Med slingor ännu dyrare men minns inget exakt pris :) Roligt att du tycker om vår blogg, tack! :) /Sandra

  SvaraRadera
 3. Tack, men måste man ta egen hårfärg med eller finns det att fås där? :)

  SvaraRadera
 4. Neej absolut inte! Tror int man använder "egen" hårfärg hos någon frisör, inte vad jag har hört åtm. Det de förgar med vid frissan har hundra ggr bättre kvalite och förstör inte heller håret lika mycket som dom man köper själv. Just därför betalar jag hellre mer och man e rätt säker på att man får det man vill ha, alltså rätta färg menar jag då :) men dyrt är det!

  SvaraRadera