söndag 7 februari 2016

Otålig!

Val av brudklänning börjar bli gjord. Måste ännu kolla några saker innan jag vågar beställa. Vill bara att sommaren ska vara här nu, börjar bli otålig påriktigt! 

/Sandra

2 kommentarer:

  1. Så kände jag också.. Var ibland helt frustrerad innan det blev "vår tur"! :) Men vill ge dig ett litet tips, försök tänk såhär istället när det blir riktigt nervretande: Tänk vad kul, vi har fortfarande allt det roliga framför oss! :) Försök att njuta av tiden före också. För plötsligt är allting förbi i ett nafs. Bröllopsdagen går så otroligt fort. Skulle mer än gärna vilja uppleva den igen! :) Så märker man också när det väl är över vilka saker som inte alls var värt att ordna eller ens fundera på.. ;) Satsa på känsla! Det är jag glad att vi gjorde! :)

    SvaraRadera
  2. Jaa försöker säga till mig själv att leva just nu, man kan verkligen behöva en påminnelse ibland ;)
    Det är inte lätt att veta vad man ska prioritera för åtminstone jag har så många bilder i huvudet hur jag vill ha det. Och att sedan få allt det fixat e ju inte det enklaste... Men det bästa är ju att det är roligt att planera, fundera och också att ha något man ser så mycket fram emot :)

    SvaraRadera