torsdag 16 juni 2016

Bloggandet går sådäär...

Ja inte alltför tätt mellan inläggen här inte. Några i familjen drog iväg till Norge och är borta till midsommar. Jag har hand om alla våra (pappas) hundar. Går väl nog helt bra. För övrigt framskrider bygget och ❤️ kör rätt ofta dit och kollar och skickar uppdatering till mej. Jaa för vi ses inte för ofta nuförtiden. Nog är det tur att den saken förändras inom en månad. Ja, för idag är det en ynka månad tills vi gifter oss! Erkänner att det nu känns riktigt nära. Det känns både spännande, roligt och stressen börjar krypa fram. 
Nu då en stor del av familjen är bort och bara P och jag är hemma, är det ofta jag är ensam hemma. Det är rätt tråkigt, klarar inte av många timmar ;) Ikväll kom maikken och höll mej sällskap. Vi var som vanligt till Fäboda. Åt gott och satte oss på klipporna och prata. 
En helt okej ledig dag. Även om jag hade en lång to do list som inte blev så mycket kortare efter denna dag. Nya tag i morgon! Då jobbar jag ett kort kvällsskifte far vi och ser då Hannes kommer civil. 
Messi och jag njöt en stund ute på terassen. Blev inte många minutrar, har verkligen ingen lust att ligga och pressa i solen. Konstigt då jag har gillat det de tidigare åren. Lite färg till brölloet önskar jag, man blir ju inte precis brunare av en vit klänning då man är blek. 
Det var ett inlägg som innehöll det mesta. Syns ju hur många dagar det går innan nästa inlägg dyker upp.
/Sandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar