måndag 4 juli 2016

Skön helg!

En skön helg är förbi. Vi har inte gjort så mycket, bara tagit vara på den lediga tiden vi haft. Började lördagen med bröllopsplanering vid Fäboda. Planerade maten med kocken och farbror Saul och lite dekoratiner osv med Karin. Vilken lyx att ha duktigt folk omkring sej som är så engagerade! 

Toffi gjorde klart så långt han kan i detta skede vid bygget medan jag jobbade. Var på kvällen en sväng och kollade in Hannes och Maries lägenhet som de börjat renovera. Sen på en rundtur till H.A.B, längtar tills det är klart. Kommer bli sjukt fint där! Häftigt att blicka ut över Jakobstad en vacker kväll som denna.
Idag sov vi väldigt länge, vilket var speciellt behövligt för T som har en intensiv jobb vecka bakom sej. På eftermiddan for jag på ett Crossfit pass med Jenna vid Storsand. Sjukt tufft pass men också väldigt skönt och roligt att vara på stranden. 
Ikväll var vi på cafe till Fäboda med Hannes och Marie. Älskar lediga söndagskvällar, de är guld värda! 
Nu ska jag sova och ladda ny energi inför min sista vecka i jobbet innan en tre veckors lång semester. Mycket som händer den närmaste dagarna, man hinner liksom inte riktigt med.
/Sandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar