söndag 30 juli 2017

SKÄRGÅRDSLIV

Denna helg har vi äntligen haft lite sommarvärme. Nästan direkt efter jobb på fredan for vi ut till Börsskär med svärföräldrarna. Där hade vi en mysig och trevlig kväll. Vi plockade lite blåbär och A-M stekte plättar. 
Vi sov över till lördan och vaknade då av regnväder. Inte så najs... som tur var tog det inte länge innan det klarnade upp. Det blev flera timmar i solstolen på terassen. På kvällen styrde vi mot Dömmas istället och var där med mamma och pappa. Tomppi och nenni va också dit på besök. Vi hade tänkt sova över men blev lite för bekväma då vi ändå skulle med mamma och pappa till land. Men skönt att fara hem och duscha och sova i egen säng. Idag vaknade vi av härligt väder. Pernilla och Villi hakade på vår idé att fara ut med båten. Vi bestämde oss för att fara till Mässkär. Där fick vi minsann en härlig dag. Vi avslutade en stund vid Dömmas.


Nu är veckohandligen gjord och vi är båda redo att köra igång med våra jobb inkommande vecka. Ska bli skönt med lite rutiner och vardag tycker jag. /S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar